Zelf een babysite maken | Inloggen

horoscoop


Dierenriemteken

SCHORPIOEN
Schorpioen is het teken van diepte en extremen. Als er iets is waar een Schorpioen niets van moet hebben is het wel oppervlakkigheid en middelmatigheid. De wereld van de Schorpioen is de wereld achter de dingen, en hij voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot alles wat verborgen, geheim en verdrongen is. Een Schorpioen zal nooit compromissen sluiten uit gemakzucht en kan voor anderen een voorbeeld of een leider zijn. Zijn gevoel kent extremen zoals liefde en haat en een Schorpioen bezit grote psychische krachten die ze voor het welzijn van anderen in kunnen zetten, maar waarmee ze anderen evengoed van zich afhankelijk kunnen maken. Daarmee is het verantwoordelijk omgaan met macht het overheersende thema van dit dierenriemteken. Een Schorpioen is taai, volhardend, wilskrachtig en vaak niet zo makkelijk in de omgang.


Element

WATER: Kreeft - Schorpioen - Vissen
Water wil voelen
Watertekens zijn gevoelig en subtiel, ze verlangen naar eenwording met hun geliefde. Ze zijn romantisch en door hun goedgelovigheid kunnen ze makkelijk worden misbruikt door mensen die hun wellust als liefde brengen. Water laat zich heel makkelijk misleiden. Deze tekens gaan zelden rechtstreeks op hun doel af, maar kiezen voor een subtiele verleiding. Ze zijn zacht en teder en prefereren -uitgezonderd de Schorpioen- echte liefde boven een hartstochtelijke relatie. Hier komt de beschrijving...


Chinese horoscoop

KONIJN
Geboren in: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999
Meestal is het konijn lief en aardig en natuurlijk heel populair. Ze zijn goed gezelschap. Hun huis ziet er altijd prachtig uit, ze hebben een enorm artistiek gevoel en een goede smaak, en gaan meestal goedgekleed. Hun kasten bevatten misschien wel heel dure kleding, en veel ervan. Maar alhoewel ze heel geliefd en populair zijn bij hun vrienden en familie, zijn ze ook pessimistisch, conservatief en onzeker: ze houden niet erg van verandering. Ze zijn kalm, en kunnen niet makkelijk geprovoceerd worden. Ze houden niet van discussies en hebben liever een rustig, vredig leven. Ze zijn ook sentimenteel en vol compassie.


Chinees element

METAAL
Metaal (wit) staat voor de herfst. Kenmerken van de Metaalmens: communiceren, melancholie, nostalgie, concentratie, wilskracht. Dit element staat voor een zekere hardheid en de neiging om risico's te nemen. Een metaal-type wil het allerbeste en komt vaak op voor mensen die niet zo fortuinlijk zijn. Metaal Brengt water voort.